Men hvad er KovaLine??

Det er en helt unik produktlinje, som aktivt går ind i huden og retter opståede fejl…så at sige på lægmandssprog 🙂 For os som hundeejere, er KovaLine et MUST i udstyret, for der kan opstå svamp mellem tæerne hos hunden, den kan få et tilfælde af Hot Spot, den kan meget simpelt have et sår, som ikke vil hele op, fordi det måske sidder et udsat sted på kroppen eller den kan have skidt i hudfolderne, som anløber til svamp. DERFOR har vi KovaLine produkterne stående, så jeg hele tiden kan være på forkant med situationer, som ikke skal udvikle sig til besøg hos vores ellers fantastiske dyrlæge: Avedøre Dyreklinik v/Lars Bistrup. Derudover har KovaLine produkterne vist sig særdeles velegnet til at slå hårsækmider ned, og det kan benyttes uden man skal frygte hundes eller eget helbred, bare man opdager et område med nedbragt hårvækst! Det værste der kan ske, hvis ikke der er sygdom i området er, at hunden bliver ekstra ren 😀 Derfor har vi valgt, at Wenk Staff’s og KovaLine bliver helt almindelige ord i hverdagen hos vores kommende familier 🙂

Kort beskrevet om KovaLine:

KovaLine :
Er en dansk produceret mild sæbe med stor dybdevirkning. KovaLine har antibakterielle og svampehæmmende egenskaber uden brug af desinficerende midler. KovaLine efterlader en hinde, der forhindrer nye bakterier i at trænge ind. Denne hinde opretholder samtidig hudens naturlige balance og blødgør huden, så den undgår udtørring og sprækkedannelser. Hvis der ikke er mærkbar forbedring inden for syv behandlingsdage, er det tilrådeligt at kontakte en dyrlæge.

KovaLine er baseret på effektive vaske-aktive stoffer (tensider) og forstærket med naturlige olier, der medvirker til at reducere fugtighedstab og som genskaber elasticiteten og blødheden i tør og ødelagt hud.

KovaLine er en ny generation af pleje og vaskeprodukter, uden parabener og parfume, som IKKE er baseret på kendte aktivstoffer som:
– Antibiotika
– Desinfektion
– Kortison / Binyrebark hormoner
– Zinkpræperater

Wenk Staff's og KovaLine

Produktlinjen fra KovaLine

KovaLine – Vil i én enkelt vask/behandling:
– Iblødsætte, så sårskorper kan fjernes
– Vaske området rent
– Virke antibakterielt
– Genskabe elasticiteten og blødheden i huden
– Genskabe hudens naturlige forsvarsbarriere

Jeg kan KUN opfordre til et besøg på KovaLine’s hjemmeside : www.kovaline.dk så du selv kan danne dig et indtryk – ud over mit – og finde ud af, om det er noget DU faktisk lige står og mangler 😉